Erzurum Haber Girişi : 08 Ekim 2012 12:00

BEAH Gülnur ''Hemşire''sine teşekkür etti

BEAH Gülnur ''Hemşire''sine teşekkür etti
Uzun süredir BEAH Yenidoğan Ünitesi’nde başarılı bir şekilde görev yapan servis sorumlu hemşiresi Gülnur Çoban, Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi’ne atandı.
Erzurum Ajans-Uzun süredir BEAH Yenidoğan Ünitesi’nde başarılı bir şekilde görev yapan servis sorumlu hemşiresi Gülnur Çoban, Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi’ne atandı.

Düzenlenen veda töreninde duygulu anlar yaşanırken hemşire Çoban’ın zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı da dikkatlerden kaçmadı.
Törene katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan çalışmalarından dolayı Gülnur Hemşireye teşekkür plaketi takdim ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Başhekim Prof. Dr. Erdoğan yaptığı konuşmada Gülnur Çoban’ın başarılı çalışmalarının diğer hemşireler için güzel bir örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak; “ Değerli mesai arkadaşımız, Gülnur Hanım’ın bu ayrılışı fiziksel bir ayrılıştır. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gülnur Hemşire arasında ki gönül birlikteliği ebediyen devam edecektir inancı içerisindeyim. Böylesine başarılı, çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde görev ve sorumluluk alan bir personelimizden ayrılmak elbette bizleri üzüyor. Gülnur Hanım, örnek kişiliğiyle, arkadaşlığıyla ve çalışkanlığıyla diğer arkadaşlarımıza hep bir örnek teşkil edecektir. Kendisine bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü hastane idaremiz adına teşekkür ediyor, yeni görevinde de üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çoban, sıcak bir aile ortamı olarak gördüğü ortamdan ayrılmanın da kendisi için zor bir iş olduğunu ifade etti. Çoban yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hayli zamandır görev yaptığım bu kurumda gerçekten kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Bu ortamın oluşmasında her şeyden önce başhekim beyin payı elbette çok büyük. Kendisi bize her zaman ve her konuda elinden gelen bütün desteği gösterdi. En zor anlarımızda, en mutlu günlerimizde hep yanımızda bulundular. Çalışmalarımızda gösterdiğimiz özverinin ve temponun kaynağı başta başhekim bey olmak üzere tüm hastane idaresidir. Şimdi ne yazık ki veda vakti. Güzel anılar, duygu ve düşüncelerle ayrılıyorum. Belki bir gün yeniden bu güzel çatı altında çalışma şansını yakalayabilirim.”

Hemşire Gülnur Çoban için düzenlenen veda törenine katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Hastane Müdürü Metin Tekin, Başhemşire Emine Dudu, Başhekim, müdür ve başhemşire yardımcıları düzenlenen törenin ardından hemşire Çoban ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.