Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2015 12:30

Besim Durmuş: Üzerimize asfalt döktüler

Besim Durmuş: Üzerimize asfalt döktüler
Teknik Direktör Besim Durmuş, "Erzurum'a ayrı bir ilgim ve sempatim oldu, bu şehirde başarısız olmadığım halde Başkan Demirhan'ın şahsımla ilgili tasarrufunu anlayamadım" dedi.

Erzurumajans-Taraftarın, en küçük tepkisine maruz kalmadığını ve hep destek gördüğünü belirten Teknik Direktör Besim Durmuş, "Erzurum'a ayrı bir ilgim ve sempatim oldu, bu şehirde başarısız olmadığım halde Başkan Demirhan'ın şahsımla ilgili tasarrufunu anlayamadım" dedi.


Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ilk yarının bitimi ile birlikte BB Erzurumspor'da Turgutluspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör krizi patlak vermişti. Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ın görevine son verildiğini açıkladığı Teknik Direktör Besim Durmuş,  kulüp başkanı Demirhan'ın kendisi ile ilgili aleyhte tasarrufunu anlayamadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Biz kulüpte başarısız değiliz. Hesapta olmayan puan kayıpları yaşamış olabiliriz, ama yarıştan kopmadık, iddiamız devam ediyor. Kötü futbol oynamadık, taraftarımızdan en küçük bir tepki almadık, bu ortamda kulüp başkanımız bizim üzerimize asfalt döktü" dedi.


bb erzurumspor dondurucu soğukta idman yapti teknik direktör besim durmuş:


Zaman her şeyin ilacı


BB Erzurumspor'da kim görev yaparsa yapsın, kim oynarsa oynasın şampiyon olacağına inandığını belirten Durmuş, zamanın her şeyin ilacı olduğunu söyledi.  BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın "Artık Besim hoca ile devam etmeyeceğiz" demesi üzerine Teknik Direktör Besim Durmuş, "Kulüp başkanının almış olduğu karara saygılıyım, ama ben kesinlikle başarısız olduğumuzu kabul etmiyorum. Zaten bunu ileriki günlerde Erzurum'a gelerek basın toplantısında açıklayacağım" dedi.


Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kenan Araz 01 Ocak 1970 02:00

    Evet gerçekten gördüğümüz en sempatik hocaydı ama sistem ve mehmetteki ısrarı kendi sonu oldu.