Eğitim Haber Girişi : 14 Mayıs 2014 12:18

Beyazlı, milli eğitim şube müdürlüğüne atandı

Beyazlı, milli eğitim şube müdürlüğüne atandı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son yapılan atamalarla Erzurum'un Pasinler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atama yapıldı.
Erzurumajans-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son yapılan atamalarla Erzurum'un Pasinler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atama yapıldı.

Pasinler Milli Eğittim Şube Müdürlüğü'ne Palandöken Anaokulu Kurucu Müdürü Orhan Beyazlı atandı. Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Beyazlı, "Pasinler ilçesine atandığım için memnunun, Pasinler Erzurum'un en büyük bir ilçelerinden biri bundan sonraki bilgi ve deneyimlerimi Pasinler eğitimi için harcayacağım" dedi.

13 yıllık eğitimci olduğunu belirten Orhan Beyazlı, "Pasinler geçmiş tarihiyle çok önemli ve tarihi bir ilçemizdir. Pasinler'e yabancı bir insan değilim. Bölgenin ve ilçenin eğitimini iyi bildiğim için sinerjimi bundan sonra Pasinler eğitimi için harcayacağım. Bu bir ekip işidir iyi bir ekiple iyi çalışmalar kazandırıp, Pasinler'in eğitim çıtasını daha yükseklere taşımak için gayret sarf edeceğim" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.