Bölge Haber Girişi : 30 Haziran 2011 11:40

Biathloncular Kandilli'de güç depoluyor!..

Biathloncular Kandilli'de güç depoluyor!..
Kandilili'de kamp kuran Biahtlon A Milli takımı, yoğun bir tempoda çalışıyor. Başantrenör Yuri İvanov Mitev,kandilli'deki tesislerde mükemmel bir ortamda kamp yapıyoruz. Çalışmalardan memnunuz dedi.

Erzurum Ajans-Kandilili’de kamp kuran Biahtlon A Milli takımı, yoğun bir tempoda çalışıyor. Başantrenör Yuri İvanov Mitev, “Kandili’deki tesislerde mükemmel bir ortamda kamp yapıyoruz. Çalışmalardan memnunuz” dedi.

Biathlon Milli takımının, Kandili’deki kampı yğun bir şekilde sürüyor. Kayak Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 12 Haziran’da start alan A Milli Biathlon Milli takımının kampı 4 Temmuz 2011 tarihine kadar devam edecek. Başantrenör Yuri İvanovc Mitev ile yardımcısı Bayram Ören nezaretinde haftanın yedi günü Kandilili Kayaklı Koşu ve Biathlon Pistinde çalışan milli sporcular hırslı ve istekli çalışmaları ile dikkat çekiyor. Ahmet Üstüntaş, Recep Efe, Orhangazi Civil, Müjdat Boz, Uğur Akman ve Nihan Erdiler’den oluşan altı kişilik A Milli takım, yurt içi ve yurt dışı şampiyonalara şimdiden hazırlanılor. Antrenör Yuri İvanov Mitev, Kandili Yaz Kampı’nın ideal geçtiğini belirterek, “Hava güzel, kamp ortamı mükemmel” dedi.

Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kandilli Kayaklı Koşu ve Biatlon Tesislerinde yaç kampını sürdüren Biathlon Milli takımında Teknik Heyet sporcuların çalışmalarından oldukça memnun. Başantrenör Yuri İvanov Mitev ile Yardımcısı Bayram Ören, Erzurum’da kamp düzenleyen Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ile yönetim kuruluna teşekkür etti.

Biathlon A Milli takımının teknik patronu Yuri İvanov Mitev, “Kandilli kamp merkezi gerçekten mükemmel tesislere sahip, burada kamp yaptığımız için mutluyuz. Çalışmalarımızda çok iyi geçiyor. Tesislerininin kapılarını bize açan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile ekibine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Sabah kondisypona dayalı idmanlar yapıyoruz, öğleden sonraları ise uygulama antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.