Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2012 18:15

Bilardoda üç bant heyecanı yaşandı

Bilardoda üç bant heyecanı yaşandı
Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun yönetimindeki Erzurum bilardosu her geçen gün çıta yükseltiyor.
Erzurum Ajans-Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun yönetimindeki Erzurum bilardosu her geçen gün çıta yükseltiyor. 
Erzurum ile Erzincan arasında 28-29 Nisan 2012 tarihlerinde dostluk turnuvası düzenlendi. Elit Bilardo Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya Erzurum'dan 16 ve Erzincan'da da 16 sporcu olmak üzere toplam 32 bilardocu ter döktü. Şampiyonada birincililikleri Erzurumlu sporcular kazandı. Erzurum adına Üç Bant Bilardo turnuvasında şu sporcular dereceye girdi:
Sinan Polat - Erzurum sporcusu - turnuva 1.si, Kadir Günay -Erzurum sporcusu - turnuva 2. si, Ümit Kotanoğlu - Erzurum sporcusu - turnuva 3. Sü, Cezmi Karakaya - Erzurum sporcusu - turnuva 4. sü.
Üç Bant Bilardo Dostluk turnuvası hakkında bilgi veren Türkiye Bilardo Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, müsabakaların iyi geçtiğini ve Erzurum adına sevindirici sonuçlar aldıklarını söyledi. Coşkun,''Biz bu işe resmi olarak 2012 yılında başladık , bu işe yeni başlamamıza rağmen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlmüdürlüğü'nün destekleriyle gün geçtikçe daha da iyi bir konuma doğru ilerliyoruz. Bilardo da her geçen gün çıtayı dahada yukarılara çekiyoruz. 4 aylık süre içerisinde Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonalarının 1. ve 2. etabına katılımlar gerçekleştirdik. Nasip olursa 3. etap içinde Erzurum'dan katılımlar olacaktır''dedi. Erzurum ve Erzincan dostluk turnuvamızın 1.'incisi Sinan Polat'ın başarılı derecelere imza attığına da işaret eden Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, ''Sporcumuz aynı zamanda Türkiye Şampiyonası 2. etabında Türkiye genelinde 96 ya girerek 82 olarak bitirmiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri devam ettikçe biz Erzurum olarak hem bilardo sporunun ilimizde gelişmesini sağlayacağız. Amatörlükten profesyonelliğe geçiş yapacağız. Türkiye çapında kendilerini kanıtlayacak sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hkn 01 Ocak 1970 02:00

    helalll