Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2023 14:23

Bilazer: Ne yani hakkımızı aramayalım mı?

Bilazer: Ne yani hakkımızı aramayalım mı?
Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve takım kaptanı Mustafa Yumlu, hakeme itiraz etmek için Samsun Stadında koridorların yolunu tuttu.

Bu esnada emniyet mensuplarının sert müdahalesiyle karşılaşan Mavi-beyazlılar darp edildi. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Polis hakemleri koruyormuş, bizi hakemlerden kim koruyacak” dedi. 

 

Spor Toto 1. Ligin 22. Haftasında Erzurumspor’un deplasmanda 2-1 kaybettiği Samsun maçının yankıları sürüyor. Maç sonunda Yeni Samsun 19 Mayıs Stadı’nın koridorlarında yaşananlar ise Erzurumsporluları çıldırttı.

 

Polislerin kalkanlarına ve tekmelerine hedef olan kulüp başkanı Ahmet Dal, teknik direktör Muzaffer Bilazer ve takım kaptanı Mustafa Yumlu yaşadıkları şokla neye uğradıklarını şaşırdı. Hakemi Erzurumsporlulardan korumak isteyen polislerin Mavi-beyazlıların hocası Bilazer ile takım kaptanı Yumlu’ya sert müdahalede bulunduğu iddia edildi.

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Samsunsporlular da ilk yarı sonunda hakeme itiraz ettiler. Bizde maçtan sonra hakemin canımızı yakmasından dolayı itiraz ettik.  Sert müdahale ile karşılaştık. Peki bizi hakemlerden kim koruyacak. Sezon başından beri canımızı yakıyorlar” dedi.

 

 

Bodrum maçında da bu hakem aynısını yaptı

 

Erzurumspor’un iç sahada Bodrumspor’a mağlup olduğu maçta da orta hakem Oğuzhan Çakır’ın hatalı kararları sonucu mağlup olduklarını belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Ne yani hakkımızı aramayalım mı? Polisler kalkanları tepemizden aşağı indirirken, alttan da takım kaptanımıza tekmelerle vurdular. Biz hakkımızı aramak için hakemlerin yanına gittik. Fofana’nın kırmızı kart görmesi gerekiyordu ona itiraz ettik. Rakibe çarpan topu bizim alehimize taç verdi. On dakika uzattı, o uzatmada Samsunspor’un oyuncu değişikliği sırasındaki zaman kaybını oynatmadı. Bu Oğuzhan Çakır, Bodrum maçında verdiği uzatmayı en az üç dakika erken bitirdi” dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sporlu 02 Şubat 2023 10:42

    Senin takımın kapasitesi bu bunu kabul et samsun maçında hakem yanlış kırmızı kart haricinde ( oda uzatmalarda )hatalı bir yönetim göstermedi Sende biraz sakin olsan iyi olur

  • Levent Sütçü 02 Şubat 2023 09:17

    Allah erzurumsporu senden korusun.

  • Cafer karasu 01 Şubat 2023 17:43

    Muzaffer hoca ve futbolcular öz verili çalışıyorlar. Teşekkürler i

  • Murat 01 Şubat 2023 15:43

    1 saat daha uzatsaydı gol mu atacaktın !!!