Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2015 00:37

Bilic: Bazı futbolcular şanslarını iyi kullanamadı

Bilic: Bazı futbolcular şanslarını iyi kullanamadı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında şans verdiği bazı futbolculardan hiç memnun kalmadığını ifade etti.
Erzurumajans-Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında şans verdiği bazı futbolculardan hiç memnun kalmadığını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekibi Kayserispor'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic, karşılaşma sonrası çarpıcı yorumlar yaptı. İsim vermeden bazı futbolcularına gözdağı veren Hırvat çalıştırıcı, şunları söyledi:

"TELAŞA GEREK YOK"

"Rize'deki oyunda Rizespor'a pozisyon vermemiş ve takım savunmasını iyi yapmıştık. Kayserispor'u tebrik etmek gerekiyor, kazanmayı hak ettiler. Ligde fazla süre alamayan oyunculara şans verdik. Bazıları bu şansı iyi kullandı, bazıları kullanamadı. Telaşa gerek yok. Ligde ve UEFA Kupası'nda devam ediyoruz. Şimdiye kadar topladığımız gibi, puanları toplamaya devam edeceğiz. Tabii ki bu akşam gösterdiğimiz performanstan iyisini göstermeye çalışacağız."

"EKSTRA MOTİVASYONA GEREK YOK"

"Oyuncuları bu tip yüksek önem taşıyan maçlar için motive etmeye gerek yok. Bursaspor ile oynayacağız, Liverpool ile oynayacağız. Oyuncuları ekstra motive etmeye gerek yok. Antrenman programını iyi planlamamız gerekiyor."



SEÇME: İNŞALLAH FİNALE KADAR GİDECEĞİZ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme (üstte) ise, "Güzel  bir futbol oynamak istiyorduk. Bunu gerçekleştirdiğimzi için mutluyuz. Seyiri güzel bir müsabaka oldu. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Beşiktaş'a Avrupa yolunda başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye Kupası'ndaki hedefinin sorulması üzerine de Seçme, "Kadro olarak tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız. Kupada inşallah finale kadar gideceğiz. Kadromuz, ligde ve kupada mücadele etmeye yeterli" diye konuştu. (Hürriyet)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.