Bölge Haber Girişi : 27 Ağustos 2011 14:31

Bimeks Erzurum'da mağaza açtı!..

Bimeks Erzurum'da mağaza açtı!..
Teknoloji perakendeciliği sektörünün güçlü markalarından Bimeks, 53'üncü mağazasını Erzurum'da açtı.

Erzurum Ajans-Teknoloji perakendeciliği sektörünün güçlü markalarından Bimeks, 53'üncü mağazasını Erzurum'da açtı. Yüzde 70'lere varan indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşların saat 05.00'den itibaren uzun kuyruk oluşturduğu Bimeks mağazası, ilk günden büyük ilgi gördü.

Gerçekleştirdiği açılışlarla büyüme hızını sürdüren Bimeks, Doğu Anadolu'nun en büyük kenti Erzurum'da bugün gerçekleştirilen açılışla, mağaza sayısını 53'e, tüm Türkiye'de bulunduğu il sayısını 32'ye çıkattı. Orhan Şerifsoy Caddesi üzerinde 200 metrekarede hizmet verecek Bimeks Mağazası'nın açılışını, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Erzurum mağaza franchise ortakları Fatih Bayraktar ve Rüstem Yazısı yaptı.

Açılış nedeni ile yüzde 70'lere varan indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar, saat 05.00'ten itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, açılışa özel 699 liradan satılan 82 ekran LCD TV'ye yoğun talep oldu. Birçok ürünü bir arada bulabilecekleri Bimeks'in Erzurum'da mağaza açmasının yerinde bir karar olduğunu kaydeden vatandaşlar, kaliteli ürünlerde sağlanan indirimlerden yararlanmak için erken saatlerden itibaren sırada beklediklerini dile getirdi.

Doğu Anadolu'nun en büyük kenti Erzurum'da mağaza açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, gittikleri her yere ürün ve hizmet kalitesini, en iyi fiyat garantisiyle götürmeyi ilke haline getirdiklerini söyledi. Her mağazanın açılışından büyük ilgi gördüklerini kaydeden Bayraktar, "Bilgisayar, televizyon, cep telefonu, kamera, oyun ve müzik sistemleri gibi teknoloji denince akla gelen her türlü ürünün bulunduğu Bimeks mağazalarına gösterilen yoğun ilgi sayesinde daha

fazla çalışma ve daha iyisini yapma arzusu ile doluyoruz. Bundan sonra da her ilde mağaza açmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.