Erzurum Haber Girişi : 26 Kasım 2013 17:26

Bingül'den Arısoy'a ziyaret

Bingül'den Arısoy'a ziyaret
Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Süleyman Arısoy'u makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
Erzurumajans-Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Süleyman Arısoy'u makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Fatih Çintimar'ın yerine Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Arısoy'a 'Hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül de, Erzurum GHSİM'nin çiçeği burnunda il müdürü Arısoy'u makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Bingül, Eski İl Müdürü Fatih Çintimar'ın başarılı hizmetlere imza attığını ve Arısoy'un da Erzurum'da GHSİM Müdürü olarak başarılı olacağına inandığını belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen 'Hayırlı olsun' ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Erzurum GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy da, "Ünal Savcımız çok çalışkan ve başarılı bir yönetici, Erzurum'a gelmeden öncede kendisinin başarılı hizmetlerin yanı sıra önemli sosyal projelere de imza attığını biliyoruz. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.