Bölge Haber Girişi : 19 Şubat 2011 00:09

Bir tepkide Başkan Küçükler'den!..

Bir tepkide Başkan Küçükler'den!..
Devlet Demiryolları'nın aylık seyahat ve aktüalite dergisi 'Raillife'nin Şubat sayındaki 'Trenden kaçan oğlan' başlıklı yazı Erzurum'da büyük bir tepkiyle karşılandı.

Erzurum Ajans-Devlet Demiryolları'nın aylık seyahat ve aktüalite dergisi 'Raillife'nin Şubat sayındaki 'Trenden kaçan oğlan' başlıklı yazı Erzurum’da büyük bir tepkiyle karşılandı.

Erzurum kadınının bütün zorluklara karşı aile yapısına önem verdiğini vurgulayan Başkan Küçükler, Erzurum kadınının bu şekilde yazılmasından büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi. Erzurum Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Küçükler, dergide Erzurum ve Erzurumlu kadınlarla ilgili yazının kabul edilemez olduğunu ve esefle kınadığını söyledi.

Dergide yer alan yazıyla, Erzurum kadınına resmen şiddet ve iftira da bulunulduğunu ileri süren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, "Doğulu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Erzurum kadınına yakıştırılan bu iftiraya çok üzüldüm. Şüphesiz ki bu çirkin ve ağır yakıştırmalar hukuki bağlamda gerekli karşılığını görecektir. Ben bir Erzurumlu olarak, bütün Erzurum kadınları adına bu dergiyi şiddetle ve nefretle kınıyorum. Erzurum’a ve Erzurumluya, bu çirkin yazıyı yakıştıranları esefle kınıyorum. Dergide böylesine ağır bir saldırıda bulunulmasını da manidar karşılıyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.