İlçeler Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Birinci grup av sezonu başladı

Birinci grup av sezonu başladı
Pasinler Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nce 2014-2014 Av sezonunun 23 Ağustos-23 Kasım tarihlerinde başlayacağı açıklandı.rn
Erzurumajans-Pasinler Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nce 2014-2014 Av sezonunun 23 Ağustos-23 Kasım tarihlerinde başlayacağı açıklandı.

rn 2014-2015 Av sezonunda Doğu Anadolu Bölgesi'nde Bıldırcın, üveyik ve rntahtalı avı ile sınırlı olmak üzere 23 Ağustos -23-Kasım tarihleri rnarasında avlanmasına izin verildiğini açıklayan Pasinler Avcılar ve rnAtıcılar Kulübü Başkanı Cengiz Deren, "Avlanmasına izin verilen rnbıldırcının avcı başına bir av günü 10 adet olarak belirtilmiştir. Avcırn üyelerimizin ve İl dışından gelen diğer avcıların avına izin verilen rngünlerde ve limitlerde avlanma yapması sürdürülebilirlik açısından rndikkate alınmalıdı"r dedi.

Avcı üyelerimizin kısa zamanda avlanma rniçin istenilen evrakları tamamlamaları gerekmekte olduğunu belirten rnDeren, "Avlanmasına izin verilen günler Çarşamba, Cumartesi - Pazar rngünleri ve resmi tatil günleri ile İdari tatil günleridir. İl dışındanrn gelen avcıların MAK kararları doğrultusunda avına izin verilen av rnhayvanlarını ve av bölgelerini dikkatlice takip ederek av sahasına rngitmelerini, aksi halde yetkili Milli Parklar Av Yaban Hayatı Koruma rnŞube Müdürlüklerince yapılan kontroller ile haklarında cezai işlem rnyapılacağı bildirilmiştir" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.