Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2012 16:00

Boks şampiyonası için geri sayım başladı

Boks şampiyonası için geri sayım başladı
Türkiye’de boksun kalbi 26 Kasım, 01 Aralık 2012 tarihleri arasında Erzurum’da atacak. Şampiyona için geri sayım başladı.
Erzurumajans-Türkiye’de boksun kalbi 26 Kasım, 01 Aralık 2012 tarihleri arasında Erzurum’da atacak. Şampiyona için geri sayım başladı.
Erzurum’daki boks kurmayları ile bir zirve gerçekleştiren Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına hazır olduklarını söyledi.

Türkiye Boks Federasyonu 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Erzurum’da düzenlenecek olan Büyükler Ferdi Boks Şampiyona öncesinde hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. Türkiye’de boks branşında tüm kulüplerde faal olarak büyükler kategorisinde boks yapan tüm sporcuların katılması bekleniyor. Beş gün sürecek olan şampiyona öncesinde tüm Erzurum halkına çağrıda bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spor severleri tribünlere davet etti.

SPOR SEVERLERİ DAVET ETTİ


Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta ve Erzurum’daki boks yetkilileri ile bir toplantı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yıllar sonra Erzurum’un Büyükler Kategorisinde boksta Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapacağını belirterek, “İlimize onlarca boksör gelecek. Bu kafileleri en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.
Çintimar, Erzurum olarak şampiyonaya hazır olduklarını belirterek, “Biz şehir olarak büyük organizasyonlar yapmaya alışkınız. İnanıyorum ki, Erzurum halkı beş gün boyunca Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak olan boks maçlarında tribünleri doldurarak, geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası Basketbol maçlarında olduğu gibi boks maçlarında da tribünleri doldurarak, Türkiye’ye iyi bir örnek olacak” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.