Bölge Haber Girişi : 18 Mart 2011 16:45

Boksörlere Milli davet!..

Boksörlere Milli davet!..
Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün bünyesin de faaliyetini sürdüren Boks Kulübü, milli takıma yeni isimler kazandırmaya devam ediyor.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün bünyesin de faaliyetini sürdüren Boks Kulübü, milli takıma yeni isimler kazandırmaya devam ediyor.

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Zafer Bülent Engin, yaptığı açıklama da,” Belediyeni sportif faaliyetleri içerisin de en iddialı olduğumuz branşların başında gelen boks branşında 3 sporcumuz Milli Takıma davet edilmiştir. Bu sporcularımızın dan M. Buğra Atmaca 56 kiloda daha önce bir çok başarıya imza atmış gelecek vadeden bir sporcumuz. Yine 60 kiloda Emrah Kuzgun kendi kilosun da yıldızı parlayan bir diğer isim olurken İsmail Alpaslan 69 kilo da Erzurum’umuzu ve belediyemizi milli takımlar düzeyin de temsil edecekler. Milli Boksörümüz ve Kulübü Antrenörü Gürkan Sönmez gözetimin de kamp çalışmalarına başlayan sporcularımız başarılı olacaklarına inancımız tamdır” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR,” SPORDA ÇITAYI YÜKSELTTİK”

Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün yeniden yapılandırarak başarı çıtasını her gecen gün yükselten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Halkımıza verdiğimizi sözü tutmak için gecemizi gündüzümüze nasıl katarak çalışıyorsak gençlerimizin geleceği için de öyle çalışıyoruz. Yenide yapılandırılan kulübümüz her gecen gün bir başarıya imza atarak çatımızı yükseltiyoruz. Artık il, bölge, Türkiye Şampiyonlukları değil Dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonlukları alacak göğsümüzü kabartacak milli marşımızı çaldıracak düzeyde sporcu gençler yetiştiriyoruz. Palandöken Belediyesi geleceğimiz nesilleri ve sporcuları yetiştiriyor. Bunda da karalıyız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.