Erzurum Haber Girişi : 07 Ağustos 2012 13:30

Boş apartman tinercilerin yuvası oldu

Boş apartman tinercilerin yuvası oldu
Erzurum’un Kasımpaşa mahallesinde bulunan ve sahipleri tarafından terk edilen apartman tinerci gençlerin yuvası haline geldi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Kasımpaşa mahallesinde bulunan ve sahipleri tarafından terk edilen apartman tinerci gençlerin yuvası haline geldi.
Kasımpaşa Mahallesi cami sokakta bulunan üç katlı binanın tinerci ve ballyci gençlerin yuvası haline geldiğini ifade eden semt sakinleri, ”Sabah erken saatlerden itibaren binaya giren gençler tiner ve bally çekip alkol alıyorlar. Daha sonrada çevreyi rahatsız ediyorlar. İkaz ettiğimiz zamanda ellerinde ki kesici aletlerle üzerimize saldırıyorlar” diye konuştular.
Kendilerinin ve çocuklarının hayatından endişe ettiklerini de vurgulayan semt sakinleri,”Gün boyu tiner çekip alkol alıp yüksek sesle bağırıyorlar. Şikayetçi oluyoruz gelip götürüyorlar ancak sonraki günlerde yine aynı olay yaşanıyor. Binanın sahibi burayı satılığa çıkardı. Ancak müşteri bulunmuyor. Yetkililerden önlem almalarını bekliyoruz” şeklinde konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.