Spor Haber Girişi : 02 Haziran 2014 22:45

Bronz kupa Erzurum Emniyeti'nin

Bronz kupa Erzurum Emniyeti'nin
İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılan Kurumlararası Türkiye Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı üçüncü oldu.
Erzurumajans-İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılan Kurumlararası Türkiye Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı üçüncü oldu.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı İzmir Çeşme'ye damgasını vurdu. 28 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde İzmir'in çeşme ilçesinde düzenlenen 12. Kurum ve Kuruluşlararası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası yapıldı. Bu yıl Süper Lig ve 1. Lig halinde düzenlenen şampiyonda, 1.Ligde yer alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı Türkiye 3.olarak Erzurum'a bronz kupayla dönerken, şehirde büyük bir sevinç yaşattı. Erzurum'u temsil eden diğer takımlardan Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürlüğü çeyrek finalde, Atatürk Üniversitesi ise ilk 16'da elendi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takım Kaptanı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Ersin Ersoy, Türkiye şampiyonasından kupayla döndükleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Takımın Erzurum'a bronz kupayla dönmesinde büyük katkısı olan sporculardan Ali Durmuş, Adem Taşcı, Levent Aydoğdu ve Uğur Toprak çok zorlu maçlardan sonra mutlu sona ulaştıklarını Erzurum'u en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ederek, kupa ile Erzurum'a dönmelerinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Aynı zamanda Erzurum Masa Tenisi il Temsilcisi'de olan başarılı sporcu Ali Durmuş, Erzurum'a gelen 3.lük kupasının üç yıldır yapılan planlı ve disiplinli çalışmaların emeğin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, "Desteğini bizden esirgemeyen Erzurum İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.