Erzurum Haber Girişi : 23 Mayıs 2012 12:45

Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!
Çat yolu Mevlana kavşağında uygulama yapan trafik ekipleri plakası olmayan bir aracı durdurunca şaşkına döndü.
Erzurum Ajans-Levent AKPINAR'ınhaberi-Çat yolu Mevlana kavşağında uygulama yapan trafik ekipleri plakası olmayan bir aracı durdurunca şaşkına döndü. Araç sürücüsü H.M'nin yapılan ehliyet sorgusunda 7 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve 2030 yılına kadar ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. H.M'nin dün kullandığı aracında trafikten çekildiği tespit edildi.

Dün Çat Yolu Mevlana Kavşağı'nda rutin uygulamalarından birini yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ilginç bir olayla karşılaştı. Durdurdukları plakasız aracı sorgulayan ekipler aracın yıllar önce trafikten çekildiğini tespit etti. Araç sürücüsü H.M'nin de geçmiş yıllarda 7 kez alkollü araç kullandığı ve ehliyetine 2030 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine aracı bağlayan ekipler araç sürücüsü H.M'ye de 650 lira trafik cezası yazarak, ehliyetsiz araç kullanma suçundan mahkemeye sevk etti.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNDEN İLGİNÇ SAVUNMA

Trafikten çekilen araçla yakalanan ve ehliyetsiz olan H.M, polislerden kendini affetmelerini istedi. Bir daha bu şekilde trafiğe çıkmayacağını belirten H.M, "Acil işim vardı. Trafiğe çıkmak zorunda kaldım. Böyle bir hata yapmamam gerektiğini biliyorum. Bu sefer affedin. Bırakın beni gideyim" dedi.   Ekiplerde aracı bağlayarak, M.H'ye ehliyetsiz araç kullanmaktan, trafikten çekilen araçla trafiğe çıkmaktan hem ceza yazdı, hem de mahkemeye sevk etti. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.