Spor Haber Girişi : 21 Nisan 2012 00:30

Bugün Dadaş tarihe bir kez daha tanık olacak

Bugün Dadaş tarihe bir kez daha tanık olacak
Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı ve Erzurum 3 Binlik Buz Arena'da oynanan Büyük Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3.klasman müsabakalarında sona gelindi.
Erzurum Ajans-Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı ve Erzurum 3 Binlik Buz Arena'da oynanan Büyük Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3.klasman müsabakalarında sona gelindi.

Türkiye yarın bugün saat 17.00'de Lüxsemburg ile şampiyonluk maçına çıkacak. Şu ana kadar oynadıkları dört maçı da kazanan iki ülkenin buz hokeyi takımı, şampiyonluk için kapışacak. 3 Binlik Buz Arena'da oynanacak olan maçı çok sayıda sporseverin izlemesi bekleniyor.

Türkiye maçta yenilmez ya da iki golden fazla yemezse şampiyon olarak C Klasmanından yükselen ülke olacak. Türkiye son maçında Kuzey Kore'yi 4-2 mağlup ederken, Lüksemburg, Yunanistan'a yarım düzine gol atarak buz pistinden 6-0 galip ayrılmıştı.

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3.klasman müsabakasında İrlanda, Moğolistan'ı 8-4 yendi. Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. klasman müsabakasında İrlanda, Moğolistan'ı 8-4 mağlup etmişti.

Bugün saat 17.00'de oynanacak olan Türkiye-Lüxsemburg maçının yanı sıra, saat 13.00'de Yunanistan - Moğolistan ve 21.00'de ise Kuzey Kore-İrlanda maçları oynanacak.

Millilerimiz, bu maçtan galip ayrılırsa Buz Hokeyi'nde bir ilki gerçekleştirerek ülkemize ilk altın madalyayı da kazandırmış olacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.