Bölge Haber Girişi : 17 Haziran 2010 21:52

Bulutlar Aktaş'ı ispata davet etti!..

Bulutlar Aktaş'ı ispata davet etti!..
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş'ı ispata davet etti.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş’ı, ispata davet etti.
Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş, Palandöken Belediyesi’nin yeşil katliamı yaptığını ileri sürmüş ve yüzlerce ağacın kesildiği iddiasında bulunmuştu.
Aktaş’ın bu iddiasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “CHP İl Bşkanı’nı iddiasını ispata davet ediyoruz.” dedi.
Başkan Bulutlar, CHP İl Başkanı Aktaş’ın iddialarında en küçük bir gerçeklik payı bulunmadığını vurgulayarak, “Göreve geldiğim günden bu zamana kadar ilçemde tek bir ağaç kesilmediği gibi, 11 bine yakın çeşitli tür ve cinste ağaç dikimi yapılmıştır. Bunun dışında belediyemiz tarafından ilçede yeni parklar ve yaşam alanları ihdas edilmiş, sadece Kayak yolu’nda 30 bin metrekare büyüklükte bir rekreasyon alanı oluşturulmuştur. Bu hizmetler, belediyemizin çevreye ve doğaya verdiği önemi ortaya koymaktadır. Bizim bu hassasiyetimize karşın CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş’ın iddialarını hayretle karşıladık. Kendisi, bulunduğu mesnetsiz iddialarla hem kurumumuzu ve hem de bizi töhmet altında bırakmıştır. CHP İl Başkanı, bu iddialarını ispat edemezse kamuoyu karşısında zor duruma düşeceği gibi, aynı zamanda özür dilemek zorunda da kalacaktır.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.