Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2011 12:20

Bulutlar'dan 2011 denetlemesi!..

Bulutlar'dan 2011 denetlemesi!..
2011 Kış Oyunlarına ev sahipliği yapan Erzurum'un çekirdeğini oluşturan Palandöken İlçe Belediyesi organizasyon sürecinde sorumlu olduğu bölgelerinde takip ve denetimlerinin sıklaştırdı.
Erzurum Ajans-2011 Kış Oyunlarına ev sahipliği yapan Erzurum’un çekirdeğini oluşturan Palandöken İlçe Belediyesi organizasyon sürecinde sorumlu olduğu bölgelerinde takip ve denetimlerinin sıklaştırdı.

Palandöken İlçesi sınırların da yer alan tesislerin bulunduğu cadde ve sokaklarında denetime çıkan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yerel yönetim olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkan Bulutlar,” Öncelikle şunu belertmeliyim ki böylesine büyük ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmamız için büyük emek veren Sayın Başbakanımıza ve diğer emeği gecen büyük, küçük herkese bir Erzurumlu olarak ve ilçem halkı adına teşekkür ediyorum. Sorumlu olduğumuz bölgemizde yapılan yarışlar sürecinde yerel yönetim olarak üzerimize düşen sorumluğunun bilincinde hareke ederek sorunları en aza indirmeni gayreti içerisindeyiz. Bu sorumluluk bilinciyle oyunların yapıldığı tesisler çevresinde tüm önlemlerimizi aldık ve sürekli denetim altında tutuyoruz.

Olası bir aksilik yaşanmaması için fen işleri müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü ve park bahçe müdürlüğümüzün bünyesinde oluşturulan bir ekibimiz araç ve gereciyle 24 saat bekleyen hazır kıtamız var. Ekiplerimiz iş bölümü yaparak sorumluluk alanlarında yaşanabilecek bir olumsuzluğa anıda müdahale etmek için bekletiliyor. 2011 Kış Oyunları Koordinatörlüğüne belediyemize ait araç parkımızın yüzde 60’nın tahsis ettik. Kalan araç parkımızla diğer işlerimizi yürütüyoruz. Yaptığımız planlar dahilinde çalışmaları yerinde görmek için denetimlerimizi sıklaştırdık. Bizler her ne kadar denetimlerimizi yapıyor olsak ta mutlaka gözümüzden kaçan olumsuzluklar olacaktır. Bu olumsuzlukları belediyemize bildirilmesini istiyorum” dedi.

Öte yandan Palandöken Belediyesine bağlı olan köy mahallelerinde yapılacak olan karla mücadele çalışmasını yapılan protokol gereği İl Özel İdare yapacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.