Erzurum Haber Girişi : 21 Mart 2012 09:30

Bunalıma giren genci özel tim ikna etti

Bunalıma giren genci özel tim ikna etti
Erzurum'da, işsizlikten dolayı bunalıma giren ve bıçakla kendisine zarar veren genci özel harekat polisleri ikna etti.
Erzurum Ajans-Erzurum'da, işsizlikten dolayı bunalıma giren ve bıçakla kendisine zarar veren genci özel harekat polisleri ikna etti.
Edinilen bilgiye göre, Kazım Yurdalan Mahallesi Aras Sokak'taki evinde oturan Hakan G. (32), eşi ve çocuğunun olmadığı sırada girdiği bunalımın etkisiyle balkona çıkarak canına kıyacağını söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen asayiş ekipleri, kapıyı üzerine kilitleyen eli bıçaklı şahsı ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman polis ekiplerine cam da atan şahıs, işsiz olduğunu ve yetkililerden iş istediğini ifade etti. Hakan G.'nin ikna olamayacağını anlayan polis ekipleri, şahsa müdahale
etmek için olay yerine özel harekat timlerinin gelmesini talep etti.
Saat 24.00 sularında olay yerine gelen özel harekat polisleri, kendisini rehin alan eli bıçaklı şahsı etkisiz hale getirmek için 3 katlı binanın içerisine girdi. Hakan G.'nin ailesi, özel harekat polislerine şahsın yakınları olduğunu belirterek, özel time gerek duyulmadığını bildirdi. Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Murat Delice'nin de hazır bulunduğu operasyonda özel tim, yanına şahsın ağabeyini de alarak Hakan G.'yi ikna etmeye çalıştı. Evde kimsenin olmadığının öğrenilmesi üzerine, kapının kırılarak
içeri girilmesiyle birlikte şahsın kendisine zarar verebileceğini düşünerek ikna yoluna giden özel timin bu girişimi sonuç verdi. İkna olduktan sonra polis ekiplerine evinin kapısını açan Hakan G.'ye olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Bina çıkışı gazetecilere tepki gösteren Hakan G., tedavi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada Hakan G.'nin göğüs kısmında bıçak darbelerinin bulunduğu ve şahsın kendisini yaraladığı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.