Bölge Haber Girişi : 26 Aralık 2009 16:13

Büro Memur-Sen'de seçim heyecanı!..

Büro Memur-Sen'de seçim heyecanı!..
Büro Memur-Sen Erzurum Şubesi'nin 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimler öncesinde konuşan Şube Başkanı Küçük,"Sendikalar üyeleri ile vardır, üyeleri ile büyür"dedi.

Erzurum Ajans-Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nün Konferans Salonu’nda yapılan Büro Memur-Sen Erzurum Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulu’na sendika temsilcileri ile 424 üye memur katıldı.

Kongrede söz alan Büro Memur-Sen Erzurum Şube Başkanı Nesimi Küçük, memurların güç birliği çerçevesinde sendikaya sahip çıkma ve destek vermelerini isteyerek şunları söyledi: "Sendika çalışanların ortak hak ve çıkarlar birliğinin ifadesidir. Devlete, siyasi iktidara, partilere karşı bağımsız bir örgüttür. Çalışanların birliğini etkin bir güce dönüştüren mekanizmalardır. Sendikalar kendi hak ve hukukunu savunduğu gibi başkasının hakkında ve hukukuna da tecavüz etmemelidir. Bu çatı altında fedakârca çalışarak bize destek veren siz değerli üyelerimizle birlikte 2002 yılında kurulan Memur-Sen'in bugün 1.Olağan Genel Kurulunu yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sevgiyi, saygıyı birliği ve beraberliği ilke edinmiş bir kuruluş olarak güzel ülkemizin bölünmez bütünlüğü muhafaza noktasında azami gayret ve çaba içerisinde olmuş ve olacaktır. Gücünü üyelerinden ve öz değerlerinden alan güç birliği ve dayanışma temelinde yüksek ahlak ve ilerlemeyi amaç edinerek çalışmalar yapan sendikamızı daha güçlü bir şekilde  sizlerin güçü ile memurların sorunlarına her zaman ışık tutmaya çalışacaktır. Sendikalar üyeleri ile vardır, üyeleri ile büyür." dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Yapılan seçimler sonucu Büro Memir-Sen Erzurum Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Asil: 1- Nesimi Küçük, 2- Erten Aksoy, 3- Hüseyin Akgül, 4-Bilal Han, 5-Ali İhsan Özyacıcıoğlu, 6-Yasin Emre Yavuz, 7-Savaş Kök

Yönetim Kurulu Yedek: 1- Yılmaz Akıncı, 2- Uğur Genişel, 3- Zeki Güler, 4-Mehmet Nuri Gökkaya, 5- Erkan Yeşilyurt, 6- Bülent Tilkidöven, 7- Osman Karasu

Denetleme Kurulu: 1- Abdulkadir Multu, 2- Msutafa Dal, 3- Yüksel Özoğul. Disiplin Kurulu Asil: 1- Hüseyin Ergün,2 - Ahmet Çaka, 3- Haluk Demir.

Yönetim Kurulu daha sonra toplanarak kendi arasında görev bölümü yapılacak .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.