Erzurum Haber Girişi : 19 Ekim 2015 20:07

Büyükşehir, Erzurum'u sokak sokak asfaltlıyor

Büyükşehir, Erzurum'u sokak sokak asfaltlıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde alt ve üstyapıda hummalı bir çalışma içerisinde hizmetlerine devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde alt ve üstyapıda hummalı bir çalışma içerisinde hizmetlerine devam ediyor. 

İl genelinde eş zamanlı yapılan çalışmalarla birlikte Erzurum'un çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, gerek yazılı gerekse de sözlü bir şekilde kuruma gelen talepleri anında değerlendiriyor. İşte bu taleplerden biri olan TOKİ ve çevresinin asfalt ve üstyapı çalışması da kısa sürede tamamlandı. Asfalt ve diğer hizmetlerle birlikte Çatyolu güzergâhındaki Yıldızkent TOKİ'lerde eğitim kurumu, çevresi, sokak ve caddeler asfaltlandı. Çalışmalar kapsamında bölgeye kilitli parke taşı döşendi, 25 bin metrekarelik alana 3 bin 500 ton sıcak bütümlü asfalt döküldü. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak, cadde ve okul bahçesine asfalt serimi yapılırken, 3 bin metre tretuar ve 3 bin 687 metrekare de kilit taşı döşendi. Yetkililer, gerek Erzurum Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya yapılan yazılı ve sözlü istekler, gerekse de interaktif ortam vasıtasıyla yapılan müracaatların anında değerlendirildiğini, alt ve üstyapıda hizmet yapılması gereken yerleşim yerlerine ekiplerin ulaştırıldığını kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.