Spor Haber Girişi : 12 Nisan 2016 15:21

Büyükşehir, masa tenisinde namağlup şampiyon

Büyükşehir, masa tenisinde namağlup şampiyon
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Masa Tenisi Takımı, 22 takımın mücadele ettiği Erzurum kurum ve kuruluşlar Masa Tenisi Ligi 2015-2016 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Masa Tenisi Takımı, 22 takımın mücadele ettiği Erzurum kurum ve kuruluşlar Masa Tenisi Ligi 2015-2016 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamladı. 

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığında görevli İhsan Polat, Uğur Toprak ile Mahmut Çağlayan'dan oluşan takım, 924 müsabakanın yapıldığı sezonda 42 maçta gösterdiği büyük başarıyla birincilik elde etti. Büyükşehir Belediyesi, 22-24 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Kuruluşlar arası Masa Tenis şampiyonasında Erzurum'u temsil etmeye hak kazandı. 

Ligde aldıkları başarıyı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e armağan eden Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımı, kazandıkları şampiyonluk kupasını Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç'a teslim etti. Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç, "Spora ve sporcuya her daim destek veren Başkan Mehmet Sekmen'in sporla ilgili direktifleri bizlere, kurum çalışanlarımıza ilham veriyor. Başarımızın temel kaynağı sporu şiar edinen Başkanımız Mehmet Sekmen'dir" dedi. 

Masa Tenisi Takımının şampiyon sporcuları da Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Kuruluşlar Şampiyonasından  Erzurum'a şampiyonluk kupasıyla döneceklerini belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.