Spor Haber Girişi : 12 Nisan 2016 15:16

Şampiyonlardan ustalara saygı

Şampiyonlardan ustalara saygı
Bulgaristan'da yapılan U23 Avrupa Serbest Güreş Şampiyonasında kürsüye çıkarak hem ülkemizin, hem de Erzurum'un göğsünü kabartan Muhammet Nuri Kotanoğlu ile Kadir Yazıcı, kendilerini yetiştiren ustalarına cağ kebap kesip ikram ederek teşekkür etti
Erzurumajans-Bulgaristan'da yapılan U23 Avrupa Serbest Güreş Şampiyonasında kürsüye çıkarak hem ülkemizin, hem de Erzurum'un göğsünü kabartan Muhammet Nuri Kotanoğlu ile Kadir Yazıcı, kendilerini yetiştiren ustalarına cağ kebap kesip ikram ederek teşekkür etti.

Bulgaristan'ın Rusçuk Kenti'nde geçtiğimiz hafta düzenlenen şampiyonada tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazanan 74 kilo güreşçisi Muhammet Nuri Kotanoğlu ile rakibine 5-4 yenilerek bronz madalya ile yetinmek zorunda kalan 86 kilo güreşçisi Kadir Yazıcı, kendilerini yetiştiren antrenörlerine jest yaptılar. Erzurum'daki bir lokantada cağ kebap kesen ve güreşin inceliklerini öğreten Selami Topaloğlu, İlhami Topaloğlu, Yaşar Sefil, Celil Köseoğlu ile güreş hakemleri Yusuf Sadi Kishalı, Sebahattin Yıldız, Mehmet Bölükbaşı'na elleri ile servis yapan milli güreşçiler, şükran duygularını ifade etmeye çalıştılar.  

Şampiyon olmalarında, önemli turnuvalarda kürsüye çıkmalarında büyük emekleri olan hocalarına teşekkür eden milli güreşçiler, "Bizdeki yeteneği görüp, elimizden tutan ve güreşin tüm inceliklerini öğreterek bugünlere gelmemizi sağlayan hocalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.