Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2012 18:00

Büyükşehir A2 farklı mağlup oldu 0-9

Büyükşehir A2 farklı mağlup oldu 0-9
Türkiye A2 Ligi 3. Grupta mücadele eden Ankaraspor, deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'u 9-0'lık skorla mağlup ederek bu sezon tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etti.
Erzurum Ajans-Türkiye A2 Ligi 3. Grupta mücadele eden Ankaraspor, deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'u 9-0'lık skorla mağlup ederek bu sezon tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etti.

Türkiye A2 Ligi’nin 11. haftasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'a konuk olan başkent temsilcisi, rakibine 9 gol atarak bu sezonun şimdiye kadar olan rekorunu kırmayı başardı. 4 grupta 46 takımın mücadele ettiği ligde şimdiye kadar en farklı galibiyeti Başkent'in bir başka takımı olan Gençlerbirliği 8-0'lık skorla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'a karşı almıştı. Ankaraspor, Gençlerbirliği'nin bu rekorunu geçerek tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etmiş oldu.

Ankaraspor'un gollerini; 6. dakikada Ömer Çiçek, 32 ve 70. dakikalarda Hasan Üstübücü, 44 ve 50. dakikalarda Şahin Fıstıkçı, 75. dakikada Abdullah Temel, 77. dakikada Çağlayan Alpsatan, 84. dakikada Tolgahan Erbay, 85. dakikada İskender Özbalta kaydetti.
11. hafta sonunda Ankaraspor puanını 16'ya çıkarırken Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor ise 5 puanda kaldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet savaş 01 Ocak 1970 02:00

    ahmet küçüklerin çakma erzurum sporu rekorlar takımı olmuş gelen 8 atıyor giden 9 ayıp yaaa bu şehire yakışmayan yöneticilerden bu şehir ne zaman kurtulacak gerçekten çok merak ediyorum