Kültür-Sanat Haber Girişi : 18 Haziran 2015 14:41

Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlıca kursları

Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlıca kursları
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz tatiline giren öğrencilere yönelik düzenlenen Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları başladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz tatiline giren öğrencilere yönelik düzenlenen Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları başladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ESMEK Eğitim Kurumları'nda yaz tatiline giren çocuklara ve hanımlara yönelik Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve Hayrat Vakfı işbirliğinde Kuran ve Değerler Eğitimi ile Osmanlıca kursları veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Palandöken ve Hilalkent Toplum Merkezleri ile Mahallebaşı, Oltu ve Narman ESMEK Eğitim Kurumları'da başlayan kurslarda Kuran öğretimiyle beraber, İman, Siyer (Peygamber Efendimizin Hayatı), İlmihal, Adabı Muaşeret gibi dersler de veriliyor. Derslerde dini bilgilerin yanısıra büyüklere saygı, kul hakkı, komşu hakkı gibi konularda da eğitim veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi ESMEK Eğitim Kurumları'ndaki mesleki kurslar da halkın talepleri doğrultusunda devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.