Erzurum Haber Girişi : 20 Kasım 2012 13:45

Büyükşehir yıkım için son kez süre verdi

Büyükşehir yıkım için son kez süre verdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kültür Merkezi Müdürlüğü’ne ait Havuzbaşı’ndaki binanın yıkımı için son kez süre verdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kültür Merkezi Müdürlüğü’ne ait Havuzbaşı’ndaki binanın yıkımı için son kez süre verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hasan Mazlumoğlu’nun ricası ve taahhüdü üzerine Kültür Merkezi Müdürlüğü binasının yıkımını 20 gün daha erteledi.
Kurban bayramından hemen sonra boşaltılması yönünde daha önce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne süre tanınan Kültür Merkezi Müdürlüğü binası için bugün harekete geçildi. Tahliye için verilen sürenin sona ermesi dolayısıyla binaya gelen yıkım ekipleri, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hasan Mazlumoğlu’nun ek süre talebiyle karşılaştı. Mazlumoğlu, telefonla görüştüğü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’den binayı boşaltmak için bir aylık ek süre istedi. Görüşmede söz konusu binanın kamulaştırıldığını ve bedelinin dahi ödendiğinin altını çizen Küçükler, kuruma daha önce zaten süre tanındığını ve bu sürenin sona erdiğini hatırlattı. Mazlumoğlu ise, Kültür Merkezi Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili sürecin tüm sorumluluğunun bundan böyle kendisine ait olduğunu vurgulayarak, tanınacak ek sürenin sonunda binanın kesinlikle tahliye edilmiş olacağı sözünü verdi. Başkan Küçükler de, Mazlumoğlu’nun bu taahhüdü üzerine binanın tahliyesi için 20 günlük ek süre tanıdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    devlet kurumuna bak rica minnet iş yapılıyor:) Böyle bir çalışma şekli ancak göçebe kabilelerde olur.