Bölge Haber Girişi : 21 Ocak 2010 04:32

Büyükşehir'de toplu sözleşme heyecanı!

Büyükşehir'de  toplu sözleşme heyecanı!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde 2010 yılı toplu sözleşme görüşmeleri start aldı.

Erzurum Ajans- Büyükşehir Belediyesi’nde 2010 yılı toplu sözleşme görüşmeleri start aldı.

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerine katılmak üzere Erzurum’a gelen Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ziyaret etti.

Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Sayın başkanımız çok başarılı. Bu başarı bizleri de sevindirir. Ancak toplu sözleşmeler işçilerimizin geleceğidir” dedi.

Amaçlarının sorunsuz bir şekilde, karşılıklı uzlaşma içerisinde sözleşmeyi imzalamak olduğuna değinen Arslan ve Küçükler, işçileri mağdur etmeden, belediyeyi de zora sokmadan sözleşmeyi sonuçlandırmayı amaçladıklarını ifade ettiler.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, büyük bir özveri ile çalışan işçilerin her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, “Amacımız, belediye imkanları dahilinde işçimize en iyi şartları oluşturmaktır. Sendika ile bu çerçevede yaptığımız görüşmeler olumlu geçeceğini tahmin ediyorum. Toplam 700 işçiyi kapsayan bu sözleşmenin sorunsuz bir şekilde geçmesi en büyük temennimiz. Yapılan görüşmelerde de karşılıklı uzlaşarak sözleşmeyi sonuçlandırmak istiyoruz. Sonuçta bu insanlar bizim işçilerimiz ve onların her açıdan rahat olması bizim içinde büyük önem taşımaktadır." diye konuştu.

Hizmet iş Genel Başkanı Mahmut Arslan ise, her zaman sözleşmelerin masada çözülmesi taraftarı olduklarını kaydederek, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve ekibi son derece ılımlı bir şekilde olaylara bakıyorlar. Yaptığımız görüşmede de bunu gördük. Bundan sonraki görüşmelerde de işçilerimizin hak ettiği şeyleri alacağını umut ediyoruz. Yapılacak görüşmelerde de bir sorun çıkmaması en büyük temennimizdir. Belediye başkanımıza ve ekibine gösterdikleri anlayış nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.