Bölge Haber Girişi : 26 Temmuz 2010 15:02

Büyükşehir'in gurur tablosu!..

Büyükşehir'in gurur tablosu!..
Uluslararası Palandöken Yıldız, Ümit ve Genç Karate Şampiyonası 16-17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Erzurum'da yapıldı.

Erzurum Ajans-Uluslararası Palandöken Yıldız, Ümit ve Genç Karate Şampiyonası 16-17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Erzurum'da yapıldı.
Şampiyonada Büyükşehir Belediyesi sporcuları yıldızlar, ümit ve genç kategorisinde 'Kata ve Kumite' dallarında yapılan müsabakalarda; Aylin Göz (Kumite-Kata) 1 altın, 1 bronz, Barış Solkol (Kumite) 1 Gümüş, Ayfer Karahan (Kumite-Kata) 2 bronz, Kaan Aygördü (Kumite) 1 bronz, İpek Atlı (Kata) 1 bronz ve Cuma Yılmaz (Kata) 1 bronz madalya kazandı.
Azerbaycan, İran, Ürdün ve Türkiye'den 14 kulüpten toplam 400 sporcunun katıldığı şampiyonada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı 1 Altın, 1 Gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak genel toplamda 6 madalya ile turnuvanın 2. takımı oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları başarılı bir performans sergiledikleri şampiyonada, kendi kilolarında dereceye giren Büyükşehir Belediyesi Karate Spor Kulübünden Yıldızlarda Aylin Göz adlı sporcu, 1 altın, 1 bronz madalya ile büyük bir başarıya imza attı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.