Spor Haber Girişi : 06 Eylül 2012 15:00

Buz hokeyciler süper lige bileniyor

Buz hokeyciler süper lige bileniyor
Geçtiğimiz sezon yardımcısı İkram Çintimar ile birlikte takımını Süper Ligde zirveye oynatan Gençlikspor Buz Hokeyi Takımının Coach’u Mc. Adams Keith, yeni sezon öncesinde çalıştırdığı oyuncuların adeta pestilini çıkartıyor.
Erzurum Ajans-Geçtiğimiz sezon yardımcısı İkram Çintimar ile birlikte takımını Süper Ligde zirveye oynatan Gençlikspor Buz Hokeyi Takımının Coach’u Mc. Adams Keith, yeni sezon öncesinde çalıştırdığı oyuncuların adeta pestilini çıkartıyor.
Gençlikspor Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl Milli takımla sözleşmesinin sona ermesinin ardından göreve getirilen Mc. Adams Keith, 2012-2013 Buz Hokeyi Süper Ligi öncesinde kolları erken sıvadı. 2 Binlik Buz Pateni Sarayı ve 3 Binlik Buz Arena’da hokeycileri çalıştıran Amerikalı antrenör, çalışmalarda oyuncuların pestilini çıkartıyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez Gençlikspor Buz Hokeyi’nin başında sahaya çıkan ve takımına zirve mücadelesi yaptırarak, İzmir’de yapılan dörtlü play off maçlarına taşıyan ABD’li çalıştırıcı, geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyor.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ERZURUM’A GELECEK

Gece gündüz demeden hokeycilere idman yaptıran ve yeni sezona hazırlayan ABD’li Coach, Mc. Adams Keith, yeni sezonda şampiyonluk kupasını Erzurum’a getireceklerini söyledi. Kadrosunda iki ABD’li oyuncu da barındıran Mavi-beyazlı takımda Mc. Adams Keith, oyuncularından yeni sezonda zafer beklediğini söyledi. Gençlikspor Kulübü Buz Hokeyi takımı antrenörü Mc. Adams Keith, kedisine güvenen kulüp başkanı Memduh Ceyhan ile yönetimi mahcup etmeyeceğini söyledi.

ÇİNTİMAR İDMANI İZLEDİ

Yeni sezona bilenen Gençlikspor Buz Hokeyi takımının yanı sıra alt yapıdaki buz hokeyi çalışmalarını yerinde gören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, hokeycilerin idmanını izleyerek, çalışmalar hakkında ABD’li Antrenör Mc. Adams Keith’ten bilgi aldı. Çintimar, Erzurum olarak buz sporlarında son yıllarda önemli bir mesafe kat ettiklerinin altını çizerek, Erzurum’a yabancı ülkelerden gelen yabancı antrenörlerin şehrin sportif anlamda ufkunu açtığını ve genişlettiğini söyledi. Çintimar, “Biz daha önce jimnastik için İran’dan antrenör getirdik, sonrasında Çin’den Short Track ve Buz Pateni Antrenörü getirerek, öğrencilerimizi eğitmelerini sağladık. Şimdi de Erzurum’a getirdiğimiz ABD’li Buz Hokeyi Antrenörü Mc. Adams Keith, Gençlikspor Büyük Erkekler Buz Hokeyi takımını ve alttan gelen minik hokeycileri çalıştırıyor. Kendisinin çalışmalarından memnunuz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.