Spor Haber Girişi : 12 Temmuz 2012 13:40

Buz pateni Milli takımı Erzurum'da kampa girdi

Buz pateni Milli takımı Erzurum'da kampa girdi
Erzurum yükseklik kamplarının yanı sıra bugünlerde Figür Pateni Milli takımının kampına da ev sahipliği yapıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum yükseklik kamplarının yanı sıra bugünlerde Figür Pateni Milli takımının kampına da ev sahipliği yapıyor.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlen Fgür Pateni Milli takımı, Erzurum’da kampa girdi. Yenişehir’deki 2 Bin Seyirci kapasiteli Buz Pateni Sarayı’nda hazırlık kampına start veren figür patencileri hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor. Antrenörler Yeler Tekelioğlu, Rana Göçmen, Amil Akbulut, Tayfun Anar ve Gamza Güner’in yanı sıra Hollanda Milli Takımının da çalıştırıcısı olan Zsolt Kerekes ve Alexandra İevleva yönetiminde kampa giren Milliler, buz üzerinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum kampının çok iyi geçtiğine işaret eden Antrenör Yeler Tekelioğlu, “Biz şu an çok iyi çalışıyoruz. Kampta Hollanda Milli takımının da hocalığını yapan Zsolt Kerekes’in bulunması bizim için büyük bir avantaj. Onun tecrübelerini kampta çok iyi değerlendireceğiz” dedi.

KİMİLERİ DENİZDE BİZ İSE BUZ ÜZERİNDEYİZ

Figür Milli takımının genç hocası Yeler Tekelioğlu, Erzurum’da yaptıkları kampta günde ortalama beş saat çalıştıklarını belirterek, “Bir çok insan şu anda deniz sahilinde denize girerken, biz işimiz gereği buz üzerindeyiz. İşimizi gayet düzgün ve başarılı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hazırlık kampımız çok iyi bir ortamda geçiyor. Bize iyi bir çalışma ortamı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile personeline teşekkür ediyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor. Erzurum kampını en güzel şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.