Erzurum Haber Girişi : 02 Şubat 2012 15:16

Buz sarkıtları tehlike saçıyor

Buz sarkıtları tehlike saçıyor
Erzurum’da soğuk hava çatılarda dev buz sarkıtları oluştururken, buz sarkıtları yayalar için büyük bir tehlike oluşturuyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da soğuk hava çatılarda dev buz sarkıtları oluştururken, buz sarkıtları yayalar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatısında oluşan dev buz sarkıtları bugün bir çocuğun yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası bölgede güvenlik şeridi çekilmesine rağmen yayaların aynı yolu kullanmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Çatıdan başına buz düşmesi sonucu yaralanan çocuk çevredeki vatandaşlar tarafından ambulans beklenmeden taksi ile hastaneye kaldırılırken sonrasında alınan önlemler de vatandaşların saçak altından geçmelerine engel olamadı.
Buz düşmesi sonucu oluşabilecek kazalara sebebiyet vermemek için önlem almak isteyen bina görevlileri kaldırımı güvenlik şeridi ile kapatarak yayaların saçak altından uzak tutmaya çalıştı. Çekilen güvenlik şeridini hiçe sayan vatandaşlar 2 metreye ulaşan buz sarkıtlarına meydan okuyarak saçak altından geçmeye devam etti.
G
üvenlik şeridini hiçe sayan vatandaşlar “Buz düşecekse her yerde düşer kış oldu diye tüm kaldırımları mı kapatacaklar sanki” diyerek kendilerini savunmaya çalıştılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.