Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2013 13:58

Buzda geleceğin Milli takımı

Buzda geleceğin Milli takımı
Gelecekte buz hokeyinde Milli takıma hizmet verecek olan minik hokeycilere buz hokeyinin yanı sıra İngilizce kursları da veriliyor.
Erzurumajans-Gelecekte buz hokeyinde Milli takıma hizmet verecek olan minik hokeycilere buz hokeyinin yanı sıra İngilizce kursları da veriliyor.

Minikler Buz Hokeyi Birinci Ligi'nde il şampiyonu olan Erzurum Gençlikspor, Kocaeli'nde Türkiye şampiyonasına katılacak. Antrenör Ömer Kantar yönetiminde il şampiyonluğunu kazanan Erzurum ekibi, gözünü Türkiye şampiyonluğuna diken minik hokeyciler son rötuşlarını yaparken, geleceğin milli takımı olarak bakılan minik hokeycilere İngilizce kursları da verilmeye başlandı. Erzurum'dan seçilen ve özel antrenman programlarına tabi tutulan minik hokeycilere, sadece Erzurum'un sporcuları değil, aynı zamanda Türk Milli takımın buz hokeyindeki sporcuları gözü ile bakılıyor. Özel olarak hazırlanan minik hokeyciler yaptıkları gösterilerle de büyülüyor.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Son idmanlarını 3 Binlik Buz Arena'da yapan Erzurumlu minik hokeyciler şimdiden Türkiye şampiyonluğu sözü verirken, Antrenör Ömer Kantar da, Kocaeli'ye şampiyonluk parolası ile gideceklerini ve bunda da başarılı olacaklarını söyledi. Erzurum Gençlikspor Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan, İngilizce Kursları vererek, hokeycilerin uluslararası düzeyde Türkiye'yi daha iyi temsil etmeleri için yabancı dil öğrettiklerinin altını çizerek, "Çocuklarımız ilerleyen yıllarda uluslararası arenada, maçlara çıkarken yabancı dil konusunda güçlük çekmeyecekler. Bu da kendileri açısından önemli bir avantaj olacak" dedi. Minik hokeycilere 2004-2005 ve 2006 doğumlu öğrencilerden de takviyeler yapılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.