Spor Haber Girişi : 27 Şubat 2012 18:25

Buzda heyecan fırtınası

Buzda heyecan fırtınası
Temmuz ayının sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Fatih Çintimar Başkanlığı’ndaki Buz Hokeyi Federasyonu’nun faaliyetleri tam gaz devam ediyor.
Erzurum Ajans-Temmuz ayının sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Fatih Çintimar Başkanlığı’ndaki Buz Hokeyi Federasyonu’nun faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Gelişim kamplarını başarılı bir şekilde sürdüren federasyon, lig maçlarının da yoğun bir tempoda oynanmasını sağlıyor. Buz Hokeyi Süper Lig maçlarının yoğun bir tempoda sürdüğü ortamda, hafta sonu da Erzurum 3 Binlik Buz Arena’da 1. Lig’de 6. Hafta maçları oynandı.
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın da izlediği maçlarda takımlar galip gelmek için var güçlerini buz salonuna yansıtmaya ç
alıştı. Buz Hokeyi Erkekler 1. Ligi'nin 6. haftasında Gümüş Patenler Spor Kulübü, Erzurum Buz Akademisi'ni 16-1 yendi. Pazar günü oynanan Altıncı haftanın son maçında ise Polis Akademisi, Büyük Okyanusspor’a fark attı ve rakibini 13-4 mağlup etti. Cumartesi günü oynanan maçta ise Gümüş Patenler Spor Kulübü, Erzurum Büyük Okyanus Spor’u mağlup etmeyi başardı. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, faaliyetlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, önümüzdeki hafta Ankara’da Bayanlar Play Of müsabakalarınızın yapılacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.