Bölge Haber Girişi : 26 Eylül 2010 01:14

Cağ kebabı kadayıf dolması ile birleşti!..

Cağ kebabı kadayıf dolması ile birleşti!..
Erzurum'un geleneksel yemeği olan Cağ Kebabı ile Erzurum'a has tatlı Kadayıf Dolması Muammer Usta tarafından bir araya getirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un geleneksel yemeği olan Cağ Kebabı ile Erzurum’a has tatlı Kadayıf Dolması Muammer Usta tarafından bir araya getirildi.

Yıllardır kadayıf dolmasını en iyi şekilde yapan ve Türkiye genelinde ün yapan Muammer Tanhaş, Terminal caddesinde açtığı yeni yerinde Kadayıf Dolmasına Cağ Kebabını da kattı. Bar Ekibinin gösterisinin ardından işyeri yapılan dualar eşliğinde açıldı.

Açılış törenine Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok , Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve çok sayıda davetli katıldı. Muammer Usta, daha sonra açılşa katılanlan konuklara kadayıf dolması ve Cağ kebabı ikramında buludu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.