Bölge Haber Girişi : 21 Ocak 2010 04:31

Çalkavur Erzurum'a veda etti

Çalkavur Erzurum'a veda etti
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, veda mesajı yayınladı.

ERZURUM AJANS- Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nü yürüten Yusuf Çalkavur, cuma günü Erzurum'dan ayrılacağını açıkladı. Çalkavur yaptığı yazılı açıklamada, kuruluşun belirlediği amaçlar doğrultusunda kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını dile getirdi. Kısa bir süre Erzurum'a hizmet ettiğini hatırlatan Çalkavur, bu sürede daha iyi hizmet verebilmek için halkla el ele çalıştıklarını dile getirdi. Görev süresince suç aydınlatma oranlarının il merkezinde yüzde 81, il genelinde ise yüzde 83 olduğunun altını çizen Çalkavur, Erzurum'a atanan emniyet müdürünün bayrağı daha ileriye taşıyacağını ifade etti.

Çalkavur, "Meslek hayatım boyunca her zaman iyi bir insan, iyi bir polis ve iyi bir amir olmak için özen gösterdim. Bugüne kadar şahsıma verilen her görevi daha ileri bir seviyeye ulaştırmak için tüm personelimle birlikte var gücümle çalıştım. Bugün Erzurum Emniyet Müdürlüğü görevimden huzurla ayrılıyorum." dedi. (CİHAN)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.