Bölge Haber Girişi : 22 Ocak 2010 19:42

Çalkavur gözyaşlarıyla uğurlandı!..

Çalkavur gözyaşlarıyla uğurlandı!..
İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, bugün emniyet mensupları ile vedalaşarak Erzurum'dan ayrıldı.

Erzurum Ajans-İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, bugün emniyet mensupları ile vedalaşarak Erzurum'dan ayrıldı. Emniyet Müdürü Çalkavur'un, ‘Hakkınızı  helal edin’ ifadesi çalışan personeline duygusal anlar yaşattı. Törendeki konuşma sırasında Özel kalem çalışan personeli ve korumalar gözyaşına hakim olamadı.

 

Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen veda törenine

Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda polis memurunun katıldığı veda töreninden yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik ilkesine önem verilmesini isteyen Emniyet Müdürü Yusuf,  gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan personeline teşekkür etti.

 

Erzurum'da görevde kaldığı süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Çalkavur, "Erzurum'da görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Erzurumlular her zaman yaptığımız çalışmalarda bize destek oldular. Bedenen buradan ayrılsak da Erzurum her zaman yüreğimizde olacaktır. Teşkilatta görev alan arkadaşlarımdan tek isteğim birlik ve beraberlik, sevgi, saygı çerçevesinde bir birinize bağlı olun. Ben hakkımı helal ediyorum, sizde hakkınızı  helal edin" dedi.

Erzurum'da görev yapan basın mensuplarına da verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Çalkavur, emniyet mensuplarına bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi. Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda polis memurunun katıldığı veda töreninden sonra Emniyet Müdürü Çalkavur, THY’nin 11.45 İstanbul uçağı ile Erzurum'dan ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.