Bölge Haber Girişi : 08 Mayıs 2011 00:14

Camiler ve din görevlileri haftası!..

Camiler ve din görevlileri haftası!..
Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle Kuran'ı Kerim'i güzel okuma, ezanı güzel okuma, ve hafızlık yarışması düzenlendi.

Erzurum Ajans-Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle Kuran’ı Kerim’i güzel okuma, ezanı güzel okuma, ve hafızlık yarışması düzenlendi.

Yakutiye İlçe Müftülüğü’nün düzenlenen ve bugün öğle namazının ardından Lala Paşa Camiinde gerçekleştirilen yarışmaya; Kuran’ı Kerim’i güzel okuma kategorisinde 5, ezanı güzel okuma kategorisinde 5 ve hafızlık kategorisinde 4 olmak üzere toplam 14 yarışmacı katıldı.

Jüri üyeliğini, Yakutiye İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyeleri, Doç. Dr. Mehmet Dağ, Yrd. Doç. Ali Yılmaz, Rehber Öğretici Nurettin Yıldırım ve Cahit Dal’ın oluşturduğu yarışmaya halk tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Yakutiye İlçe Müftüsü Dr İhsan İlhan, Türkiye genelinde yapılacak olan yarışma için ilk önce ilçeler arasında birinciler seçileceğini daha sonra iller arasında birinciler seçileceğini ve en son olarak da bölgeler arasında birinciler seçildikten sonra Ankara’da finallerin yapılacağını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.