Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2024 14:53

Çat aday gösterildi, Bozan görevden alındı!

Çat aday gösterildi, Bozan görevden alındı!
Yeniden Refah Partisi'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadık Çat oldu. Sosyal medyada yapılan aday duyurusundan 3 saat sonra İl Başkanı Adnan Bozan'ın görevden el çektirildiği açıklandı.
Çat aday gösterildi, Bozan görevden alındı!

DAHA ÖNCE VEKİL ADAYIYDI

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde kesin aday listelerinin YSK'ya verilmesinin ardından Yeniden Refah Partisi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sadık Çat olduğunu duyurdu. 

 

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi olan Çat, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan milletvekilliği seçimlerinde listenin ikinci sırasında aday olarak gösterilmişti. Çat’ın adaylığının açıklanmasından 3 saat sonra İl Başkanı Adnan Bozan’ın görevden el çektirildiği sosyal medyadan duyuruldu.

 

Bu arada Çat için, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sadık Çat oldu. Erzurum’a ve partimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Makale Akademi 22 Şubat 2024 17:13

    Fatih Erbakan'ın siyaset tarzını açıkçası çok beğeniyorum. Doğru ya da yanlış durumlarda koşulsuz destekten ziyade alternatifler ortaya koyabiliyor. Kesin yada keskin ittifak koşullarını kabul etmediğini söyleyebilirim. Siyasette bu olsa gerekir. Oyumu ilk kez Refah Partisine vermeyi düşünüyorum...

  • dadaşım 22 Şubat 2024 13:41

    Arkadaşlar Fatih erbakan Büyük birlik partisine laf ediyor ve istanbul ve ankarada chp kazanacak diyor. Bu partiye oy verecektim artık vaz geçtim . kendini bir şey sanmaya başladı.

  • ilhami aydın 22 Şubat 2024 09:18

    evrakları yetiştirememişler yani YRP aday gösteremiyor. Bu parti tam bir fiyasko oldu tüm ümitleri bitirdi

  • Halis demir 22 Şubat 2024 08:22

    Çok komik Fatih erbakan önce bir yürümeyi öğrensin o yürüyüş nedir öyle. Ayrıca saadet varken baş varken kuyruğa kim tabi olur.