Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2012 16:50

Çatılarda oluşan buz sarkıtlarını kırdılar

Çatılarda oluşan buz sarkıtlarını kırdılar
Erzurum’da, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle çatılarda oluşan kar ve buz sarkıtlarını temizlemek vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oluyor.
Erzurumajans-Erzurum’da, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle çatılarda oluşan kar ve buz sarkıtlarını temizlemek vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oluyor.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde iki kişi bellerindeki iple çatıdaki buzları temizlerken, çatının başında bekleyen arkadaşları da onların çatıdan aşağıya düşmesini engellemeye çalıştı. Yoldan geçen vatandaşlar olan biteni şaşkınlıklar arasında izledi. Bir vatandaş, Erzurum’da kış ayının biraz çileli geçtiğini belirterek "Aşırı soğuk ve kar yağışından dolayı çatılarda buz sarkıtları ve kar birikintileri oluşuyor. Biz de bunları temizlemek için çatıların üzerine çıkıyoruz. Ama oldukça zahmetli bir iş, bazı arkadaşlarımız can güvenliğini bellerine bağlamış oldukları iple sağlıyor. Anlayacağınız kar yağsa bir dert yağmasa bir dert” dedi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.