İlçeler Haber Girişi : 22 Temmuz 2012 10:30

Çekilişle otomobil kazandı

Çekilişle otomobil kazandı
Oltu Merinos Showroom Bayisinin hediye çekilişinde Mevlüt Aydın otomobil kazandı.
Erzurum Ajans-Oltu Merinos Showroom Bayisinin hediye çekilişinde Mevlüt Aydın otomobil kazandı. Mevlüt Aydın bir ay önce almış olduğu 300 liralık halıya verilen hediye çekine otomobil çıkması Aydın ailesini sevince boğdu.
Oltu’nun Cumhuriyet Mahallesi Bağlarbaşı Sokak’ta ikamet eden Mevlüt Aydın iki çocuk babası, epilepsi hastası olduğunu dile getirerek malulen emekli olduğunu belirterek, bir otomobilinin olmasının dahi hayalini kurmadığını söyleyerek bir otomobil almasının imkansız olduğunu söyledi. Otomobiline kavuşan Aydın, objektiflere otomobilin tanıtım afişiyle birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.
“Tek hayalim bir ev ve otomobilimin olmasıydı” diyen Aydın Merinos sayesinde sahip olduğu otomobilin ev halkıyla birlikte sevincini yaşadıklarını kaydetti.
Oltu Merinos Showroom Bayisi yetkilisi Alim Ayhan, hediye çekilişlerinin devam ettiğini Ekim ayında 50 otomobil çekilişi daha yapılacağını ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.