Siyaset Haber Girişi : 15 Haziran 2013 13:37

Celal Adan'a Tortum kolası

Celal Adan'a Tortum kolası
Genel Başkan Yardımıcısı Celal Adan'a, esnaf ziyareti esnasında bir esnaf, ... ikramını reddeden Adan, Tortum Kola teklifine 'Hayır' diyemedi.
Erzurumajans-MHP'nin 22 Haziran tarihinde yapacağı Birlik Mitinginin ön hazırlık çalışmalarına katılmak üzere Erzurum'a gelen Genel Başkan Yardımıcısı Celal Adan'a, esnaf ziyareti esnasında bir esnaf, kendi ürettiği 'Tortum Kolası' ikram etti.

Beraberinde MHP Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve bir grup partili ile Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Mumcu Caddesi'ndeki bir lokantaya geldi.

Burada lokanta sahibinin yemek ikramını reddeden Adan, Tortum Kola teklifine 'Hayır' diyemedi. Kızılcık şerbeti olarak da bilinen Tortum kolasının tadına bakan ve beğenen Celal Adan, reklamının yapılması halinde ülke genelinde yaygınlaşabileceğini belirtti. Adan ayrıca, öğleden sonra akşama kadar gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında vatandaşları, 22 Haziran tarihinde yapılacak olan mitinge davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.