Bölge Haber Girişi : 19 Eylül 2011 14:52

Çelebispor'un vizyonu değişti!..

Çelebispor'un vizyonu değişti!..
Çelebispor Kulübü Karate jimnastik, kickboks ve aikido branşlarında daha rahat bir ortamda hizmet vermek için Kulüp Merkezini Yenişehire taşıdı.

Erzurum Ajans-Çelebispor Kulübü Karate jimnastik, kickboks ve aikido branşlarında daha rahat bir ortamda hizmet vermek için Kulüp Merkezini Yenişehire taşıdı. Fitness salonu ise Bosna Caddesinde hizmet vermeye devam edecek.

Özellikle karate ile özdeşleşen ancak bir çok salon sporunun yanı sıra buz sporlarında da boy gösteren Çelebispor Kulüp Merkezi’ni Yenişehir’e taşıdı. Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın ana sponsorluğunu üstlendiği Çelebispor Kulübü’nün merkezi, Palandöken Belediyesi aile çay bahçesinin yanında hizmet verecek. Bu merkezde karaciler, kick boksçular, aikidocular ve jimnastikçiler daha rahat bir ortamda eğitim görüp, idman yapabilecekler. Ayrıca salona gelen aileler ve velilerde rahat bir şekilde antrenmanları izleyebilecek ve dinlenme şansı yakalayacak. Çelebispor Kulübü’nün genç başkanı Resul Çelebi, kulüp olarak vizyon değiştirdiklerini ve sporculara daha güzel ve sıcak bir ortam oluşturmak amacı ile kulüp merkezini Yenişehir’e taşıdıklarını söyledi. Karate, Jimnastik, kickboks, aikido, basketbol, golf, buz pateni, curling ve bady branşlarında faaliyet gösteren Çelebispor’un Bosna Caddesi üzerinde bulunan fitness salonu ise faaliyetlerini mevcut adresinde sürdürmeye devam edecek.

EN BÜYÜK DESTEKÇİ KARADAYI

Resul Çelebi, “Çelebispor olarak kulübümüzün merkezini Palandöken ilçesine taşıdık, bir süreden beri hizmetlerimizi Yenişehir’de veriyoruz. Salonumuzun da çehresi değişti. Kulüp olarak Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın destekleri ile de adeta vizyonumuz değişti, fiziksel anlamda kulübümüzün çehresi değişti” dedi.

Türkiye’nin en genç spor kulüp başkanlarından biri olan Resul Çelebi, yeni kulüp merkezinin aileler ve veliler tarafından da takdir gördüğünü belirterek, “Amacımız Erzurum çocuğuna ve bölge insanına en iyi şekilde hizmet vermek, kulübümüze gelen misafirlerimizi de her zaman en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Kulüp olarak böylesi güzel ve nezih bir salonda spor severlere hizmet ettiğimiz için gururluyuz” dedi.

ÇELEBİSPOR’A KURUMSAL KİMLİK

Çelebispor’a kurumsal bir kimlik kazandırmak istediklerinin altını çizen Kulüp başkanı Resul Çelebi, “Her branşta görev yapan antrenörlerimiz sporcularını başarılı yapmak için yoğun bir mesai harcıyorlar. Tamamen özel bir kuruluş olan Spor Kulübümüze sponsorluğundan dolayı Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’ya teşekkür ediyoruz. Kulübümüz bundan sonra daha da kurumsal bir kimliğe kavuşacak, özerk bir kulüp olarak, kendi bünyesinde kurumsallaşarak daha da büyüyecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.