Bölge Haber Girişi : 04 Ekim 2010 15:39

Cemal Gürsel stadı Ulp'u büyüledi!..

Cemal Gürsel stadı Ulp'u büyüledi!..
Baştan ayağı yenilenen ve 21 bin 900 seyirci kapasitesine çıkarılan Cemal Gürsel Stadını gezen FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp, stadın yeni halini Muhteşem olarak değerlendirdi.

Erzurum Ajans-Baştan ayağı yenilenen ve 21 bin 900 seyirci kapasitesine çıkarılan Cemal Gürsel Stadını gezen FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp, stadın yeni halini “Muhteşem” olarak değerlendirdi.

FISU Denetleme Komitesi üyeleri ve ülke delegasyonlarının Erzurum’da gerçekleştirdiği zirve kapsamında Cemal Gürsel Stadı’nın inşaatını gezen FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp, stadın yeni halini oldukça beğendiğini söyledi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından baştan ayağı yenilenen ve 2011 UNIVERSIADE’nin açılış ve kapanış törenlerine ev sahipliği yapacak olan yeni stadın, görünüşünün son derece modern ve muhteşem olduğunu ifade eden Ulp, Erzurum’un 2011 Tesislerinin yanı sıra, muhteşem bir stadyuma sahip olacağı için çok gururlanması ve mutlu olması gerektiğini söyledi. FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp, “Cemal Gürsel Stadı’nı altı yıl önce görmüştüm. Ama altı yıl sonra stada girdiğimde çok farklı bir atmosferle karşılaştım. Tek kelime ile Erzurum’un muhteşem bir stadı olacak. Burada büyük maçlar ve final karşılaşmaları oynanabilir” dedi.

Ulp’un Cemal Gürsel Stadı ve 2011 Spor Tesisleri ile ilgili yaptığı olumlu ve güzel açıklamalar tüm yetkililerin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Erzurumluları oldukça gururlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.