Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2012 14:30

Cemal Gürsel'den dostluk mesajı

Cemal Gürsel'den dostluk mesajı
11 Ağustos’ta yapılacak olan Süper Kupa Finali öncesinde Cimbom ve sarı kanarya’nın Erzurum’daki taraftar grupları Cemal Gürsel Stadı’na çıkarma yaptı.
Erzurum Ajans-11 Ağustos’ta yapılacak olan Süper Kupa Finali öncesinde Cimbom ve sarı kanarya’nın Erzurum’daki taraftar grupları Cemal Gürsel Stadı’na çıkarma yaptı. İki takım taraftarı kısa süreliğine de olsa yan yana gelerek Erzurum’dan tüm spor kamuoyuna dostluk mesajı verdi.

FAİR PLAY ÖRNEĞİ

Erzurum’da Galatasaray Fenerbahçe maçının heyecanı erken başladı. 11. Ağustos 2012 tarihinde Süper Ligin 2011-2012 şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak olan Spor Kupa Finali için takımlardan önce taraftarlar sahaya çıktı. İki takıma gönül veren Erzurum’daki taraftar grupları dün Cemal Gürsel Stadı’nda bir araya geldi. TRT Haber Kanalı’nın da konuğu olan taraftarlar, dostluk mesajı verdi. Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolculardan yaklaşık 50 gün önce stada çıkarma yapan iki takımın taraftarları tüm Türkiye’ye Erzurum’dan şimdiden Fair Play ve dostluk mesajı verdi.

BAYANLAR MELO VE ALEX HAYRANI

Cemal Gürsel Stadı’na Fenerbahçe ve Galatasaray armalı flama ve bayrakları tel örgülere asan iki takım taraftarı takımları lehine tezahürat yaptı.
İki takım taraftarları Erzurum’da böylesi bir dünya derbisinin oynanacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, maçı Erzurum’a veren tüm yetkililere teşekkür ettiler. Galatasaray taraftarı olan Dila Köse, “Ben Felipe Melo ve Fatih Terim hayranıyım, bu iki ismi Erzurum’da da görmek için sabırsızlanıyorum” dedi. TRT Muhabiri Ali Coşkun’un Felipe Melo’nun transferi henüz netlik kazanmadı sorusunu hatırlatması üzerinene Dila Köse, “İnşallah, Melo ile en kısa sürede anlaşırlar, ben kendisini takımda görmek istiyorum, Melo ile Pitbul sevincini Cemal Gürsel’de de yaşamak istiyoruz” dedi.
Fenerbahçe taraftarı olan Büşra Hattatoğlu ile “Ben Alex De Souza hayranıyım. Volkan Demirel’i de çok seviyorum. İnşallah ikisi de Süper Final Maçı günü Erzurum’da olurlar” dedi.

ERZURUM’A MİLLİ MAÇTA BEKLİYORUZ

11 Ağustos’ta dev derbiye sahne olacak olan Erzurum’a Milli maçlarında verilmesini arzu eden Cimbom ve Sarı kanarya taraftarı, Erzurum’a milli maçlarında verilmesini istediler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Cemal Gürsel Stadı’na gelerek hem Fenherbahçe, hem de Galatasaray taraftarının dostluk içinde hareket etmesini ve Erzurumluların misafirperverliğini herkese göstermesini istedi. Çintimar, Temmuz ayında yapılacak olan Erzurum Cup içinde tüm Erzurumluları maçları izlemeye davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.