Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2010 15:17

Cemil Çicek Erzurum'da!..

Cemil Çicek Erzurum'da!..
Ağrı'da meydana gelen sel afeti nedeniyle yerinde incelemelerde bulunmak üzere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Sağlık Bakanı

Erzurum Ajans-Ağrı’da meydana gelen sel afeti nedeniyle yerinde incelemelerde bulunmak üzere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ‘Ata Uçağı’yla Erzurum’a gelerek karayoluyla Ağrı’ya hareket ettiler.
Erzurum Havalimanı’na gelen Afet İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve bölge milletvekilleri karayoluyla Ağrı’ya hareket etti. Havalimanında gazetecilere bilgi veren Bakan Akdağ, valiliğin gerekli açıklamaları yaptığını belirterek, “Biz de yerinde incelemelerde bulunmak üzere Başbakan Yardımcımız Cemil Çiçek ile buraya geldik. Tabii bu tür afetler sonrasında özellikle sağlık anlamında şehir şebeke içme suyu ve diğer vatandaşların kullandığı su
kaynakları önemli. Hijyenik önemli mesele. Ankara’dan üç uzman arkadaşımız da bugün Ağrı’ya intikal edecek. Gelişmeleri takip ediyoruz. Ağrılı hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Devlet Ağrılıların yanında” diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de incelemelerde bulunduktan sonra bir basın açıklaması yapacağını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.