Siyaset Haber Girişi : 10 Şubat 2015 18:54

Çetinkaya, Milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Çetinkaya, Milletvekili aday adaylığı için istifa etti
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Çetinkaya, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde AK Parti Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Çetinkaya, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde AK Parti Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti.

İstifa dilekçesini Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Av.Harun Delibaş'a veren işadamı Celalettin Çetinkaya, 2012 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde de meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Uzun yıllar il genel meclis üyeliği yapan Celalettin Çetinkaya, "Hem il genel meclis üyeliği hem de Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve yönetim kurulu üyeliği yaptım. Şehrime ve bölgeme milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Rabbim hayırlısı ise nasip etsin" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.