Bölge Haber Girişi : 22 Mart 2011 18:43

Çetinkaya'dan delegelere teşekkür!..

Çetinkaya'dan delegelere teşekkür!..
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Teşkilatı tarafından geçtiğimiz pazar günü yapılan temayül yoklamasında 213 oy olarak 15 sırada yer alan Celalettin Çetinkaya delegelere teşekkür etti.

Erzurum Ajans-Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Teşkilatı tarafından geçtiğimiz pazar günü yapılan temayül yoklamasında 213 oy olarak 15 sırada yer alan Celalettin Çetinkaya delegelere teşekkür etti.

ETSO Meclis Başkan Vekilliği görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Celalettin Çetinkaya, milletvekili adaylarının belirlenmesi için delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasının demokrasinin en güzel unsurlarından biri olduğunu söyledi. Temayül yoklaması için il merkezinin yanı sıra ve ilçelerden, beldelerden, köylerden gelerek parti içi demokrasiye katkıda bulunarak oy kullanan herkese teşekkür eden Çetinkaya şunları söyledi; “Tercihlerini şahsımdan yana kullansın ya da kullanmasın tüm parti delegelerimize ve demokratik talebini ortaya koyarak, centilmence ve seviyeli bir şekilde mücadele eden aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu demokratik yarışın sonunda kazananın Erzurum olmasını temenni ediyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımız milletvekilliğine layıktır. Burada yaptığımız hem demokrasinin yerine getirilmesini sağlamak hem de hizmet mücadelemizin güçlülüğünü ortaya koymaktır.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.