Bölge Haber Girişi : 22 Şubat 2010 00:21

C.Gürsel böyle skor görmemişti!..

C.Gürsel böyle skor görmemişti!..
Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, kendi evinde karşılaştığı ilk maçta Tarsus Gençlerbirliği karşısında tarihi bir farka imza atarak mücadeleden 24-0 galip ayrıldı.

Erzurum Ajans-Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, kendi evinde karşılaştığı ilk maçta Tarsus Gençlerbirliği karşısında tarihi bir farka imza atarak mücadeleden 24-0 galip ayrıldı.
Cemal gürsel Stadyumu'nda oldukça soğuk bir havada oynanan maçta Albayraklarspor gol şov yaparak, rakibini tarihi bir hezimete uğrattı. Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahrettin Albayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan ve çok sayıda taraftarın izlediği maçta Erzurumlu bayanlar adeta gol olup, Tarsus kalesine yağdı.
HACER'DEN 7 GOL
Cemal Gürsel Stadı'nda oynanan maçta Albayraklarspor'dan Hacer attığı 7 golle maça damgasını vuran oyuncu olurken, Merve'de 5 gole imza attı. İlknur ve Tuba'da attıkları 4'er golle takımın en fazla gol atan diğer futbolcuları oldu. Derya, Emine ve Venher'de 1'er gole imza attılar.
Orta Hakemliğini Fatih Koç'un yaptığı ve yardımcılıklarını Ozan Andaç Göral ile Burak Örseloğlu'nun üstlendiği karşılaşmanın ilk yarısını da Erzurum ekibi 11-0 önde kapattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.