Siyaset Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 16:39

CHP İl Başkanı Kızıloğlu: 19 Mayıs bir dönüm noktasıdır

CHP İl Başkanı Kızıloğlu: 19 Mayıs bir dönüm noktasıdır
CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu,"19 Mayıs tarihini önemsizleştirmek, sıradanlaştırmak isteyenler demokrasi düşmanlarıdır. Ülkemize düşman olan bu zihniyet dün olduğu gibi gelecekte de yenilmeye mahkûmdur" dedi.
Erzurumajans-19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da törenlerle kutlandı. Havuzbaşındaki Atatürk Anıtına  İl Yönetim Kururlu ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte çelenk bırakan  CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 19 Mayıs'ın Türk Ulusu için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.



Başkan Kızıloğlu, çelenk töreni sırasında yaptığı  konuşmada, "19 Mayıs tarihini önemsizleştirmek, sıradanlaştırmak isteyenler demokrasi düşmanlarıdır. Ülkemize düşman olan bu zihniyet dün olduğu gibi gelecekte de yenilmeye mahkûmdur. Ulusların tarihinde bazı dönüm noktaları vardır. O dönüm noktalarında, tarih geri dönülmez biçimde değişir. Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan 19 Mayıs da tarihimiz için böyle bir dönüm noktasıdır."dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.